Russehandelen

Vår leveringstid er på 15 arbeidsdager etter at kunden har godkjent skisser og vi har registret innbetaling. Vi sender beskjed til kunden på e-post eller mobil når varene er ferdig produsert.  
Tett opp mot russefeiringen kan det forekomme noe lenger leveringstid. Kunden vil få beskjed dersom det er lenger leveringstid enn normalen. 

Dersom det er ønsket med spesielle datoer for levering, må dette avtales med oss i forkant av bestillingen. Dersom ønsket leveringstid er kortere enn våre 15 arbeidsdager, kan vi ikke garantere for leveringen. 

Du kan hente varene hos oss kostnadsfritt. Vi holder til like utenfor Oslo i Hvamveien 4, 2013 Skjetten. 

Vi leverer hovedsakelig spesialdesignede varer. Betalingen av disse skjer via faktura som blir tilsendt kunden på mail. 

Kunden får denne mailen tilsendt etter at korrektur av klærne er godkjent. Når fakturaen er betalt, garanterer vi leveringstid på maks 15 arbeidsdager.

Informasjon om våre produkter og tilhørende størrelsesguider finnes under «Produkter». 

 Trykk her for å komme direkte til siden.

Vi er opptatt av kvalitet og dette gjenspeiles i våre produkter. Alle produktene vi tilbyr blir laget under kontrollerte forhold som tar hensyn til både kvalitet og miljøet i hele prosessen. 

Alle våre kunder får bekledning med en liten Russehandel logo nederst på venstre arm. Denne logoen er ca. 3×3 cm. 

Dugnad

Leveringssted og tid vil bli avtalt etter bestilling per telefon, mail eller chat med oss i Russehandelen. 

Varer med hjemlevering blir levert mellom 08:00 og 16:00 mandag til fredag. Ved levering til spesifikt tidspunkt vil det påbeløpe ekstra kostnader for kunden. Vi kan aldri garantere nøyaktig dato eller klokkeslett grunnet andre leveranser, trafikk og eventuelle andre utfordringer

Dersom leveringsadresse ikke er en privatadresse (lager, skole, parkeringsplass eller lignende) er det veldig viktig at mottaker er fleksibel med tidspunkt for mottakelse. Mottaker må være tilgjengelig på telefon under leveringsdagen. 
Mottaker bør også være tilstede under leveringen, men det er ikke ett krav. Dersom mottaker ikke er tilgjengelig vil varene bli plassert på oppgitt leveringsadresse på mottakers ansvar.

Dersom mottaker nekter å motta eller stopper sjåføren fra å levere varene vil det bli fakturert for levering. Priser varierer hvor i landet det er.

Det må være kjørbar vei for lastebil helt frem til leveringsadressen. Grus og lignende gjør det vanskelig for sjåføren og levere varene med jekketralle og dersom det ikke er mulig å levere grunnet dette, vil det bli fakturert for levering.
Fraktprisene varierer, avhengig av hvor i landet varene skal leveres. 

Betalingen skjer via faktura som blir tilsendt kunden på mail. 

Når fakturaen er betalt, garanterer vi leveringstid på maks 15 arbeidsdager.

Dugnadshusets produkter holder høy kvalitet og er gode i bruk. Vi fremmer produkter som har redusert miljøpåvirkning gjennom hele sitt livsløp. 

Det er 14 dager returrett/angrerett etter datoen varene ble levert, dette må meldes skriftlig til [email protected] med antall sekker/pakker som skal returneres samt adresse for henting av varene. 

Dersom kunden avbestiller etter at varene er sendt fra lager, må kunden selv dekke frakt kostnaden samt et adm. gebyr på 500,- inkl. mva. Ved retur kan vi organisere returen med fraktselskapet vi bruker. Det er også mulig å returnere varene selv til vårt lager.

Kjøper må selv dekke frakt kostnadene for returen og administrasjonsgebyret på 500,- inkl. mva.